Braingames

Braingames zijn kant en klare puzzels die je in de winkel kan kopen. Braingames zijn super leuk indien ze juist zijn aangeleerd. In mijn workshops en lessen leert u hoe deze spelletjes op een goede manier aangeleerd worden zodat het leuk blijft en er geen frustratie optreed. Ook wordt er in de lessen aandacht besteed aan beheerst werken en contact zoeken met de baas vooraleer de hond mag beginnen. Op deze manier ontstaat er een mooie interactie tussen hond en baas.

Doordat je in deze lessen met veel verschillende braingames aan de slag kan zie je ook wat je eigen hond leuk vind en wat niet. Niet onbelangrijk aangezien deze spellen toch vaak prijzig zijn.

 

Het verschil met hersenwerk is dat je bij braingames gericht technieken gaat aanleren om de puzzel op te lossen. Deze puzzels zijn erg leuk mits ze op de juiste manier worden aangeleerd. 

 

Bij op hondenmaat werken we steeds in kleine groepen van max. 5 honden. Zo kunnen we voldoende aandacht besteden aan iedere hond. Ook is er voldoende ruimte en wordt er gewerkt met afscheidingen tussen de honden. Op deze manier kan iedere hond en baas combinatie optimaal genieten van het samen bezig zijn.